Υπηρεσίες

Ταφή

Η διαδικασία της ταφής περιλαμβάνει την διοργάνωση δύο τύπων τελετών. Την πολιτική τέλεση ταφής και την οργάνωση θρησκευτικής τελετής. Σε κάθε περίπτωση η ταφή οργανώνεται με τέτοιο τρόπο που να ακολουθεί τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, την αισθητική σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

 

Αποτέφρωση

Η διαδικασία αποτέφρωσης τελείται στην Ελλάδα. Στην περιοχή της Ριτσώνας λειτουργεί το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών διαθέτοντας σύγχρονους χώρους και εγκαταστάσεις. Στο κέντρο παρέχεται αίθουσα αναμονής & τελετής, αναψυκτήριο, χώροι στάθμευσης, εκθετήριο τεφροδόχων και τεφροφυλάκειο.

 

Επαναπατρισμός/Μεταφορά

Μπορούμε να κανονίσουμε τον επαναπατρισμό ή την μεταφορά σωρού εντός Ελλάδας ή στο εξωτερικό. Με ιδιωτικά οχήματα μεταφοράς και εξειδικευμένο προσωπικό οργανώνουμε την τελετή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Η μεταφορά σωρού από και προς το εξωτερικό είναι διαδικασία που γίνεται με ιδιαίτερη μέριμνα βάση της Ελληνικής και της εκάστοτε χώρας νομοθεσία.

 

Εκταφή

Η ταφή για τα κοιμητήρια της Αττικής είναι ορισμένου χρόνου (συνήθως τριετία). Μετά την λήξη της προκαθορισμένη ημερομηνίας γίνεται εκταφή. Μην αμελείτε να πηγαίνετε στα κοιμητήρια εγκαίρως μετά την λήξη του χρόνου ταφής, έτσι ώστε να αποφεύγονται επιπλέον χρεώσεις. Αναλαμβάνουμε την εκταφή καθώς και την μεταφορά οστών σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και το Εξωτερικό. Μπορεί να οργανωθεί και αποτέφρωση οστών.

 

Μνημόσυνα

Το μνημόσυνο τελείται για την μνημόνευση του κεκοιμημένου και πάντοτε γίνεται μαζί με την Θεία Λειτουργία, ιδιαίτερα κατά την προετοιμασία των Τιμίων Δώρων στην Αγία Πρόθεση. Παραμονή του μνημοσύνου η οικογένεια πηγαίνει στην εκκλησία το πρόσφορο, λάδι, κρασί (νάμα) και δύο λαμπάδες από καθαρό κερί. Τα μνημόσυνα συνηθίζεται να γίνονται Σάββατα ή Κυριακές πριν τις σαράντα ημέρες ή το χρόνο, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Η συνεργασία μας με τα καλύτερα εργαστήρια παρασκευής δίσκων μνημοσύνων και βρώσιμων προϊόντων, μας εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα και δυνατότητα επιλογών.

   Βρισκόμαστε
Κερατσίνι
Λεωφ. Δημοκρατίας 80 Τ.Κ. 18756
   Συγκοινωνία
Στάση Προσκόπων γραμμή Πειραιά - Πέραμα (843)
( Μεταξύ πλατείας Ταμπουρίων & Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου )
   Τηλέφωνα
Τηλ. γραφείου καθ’όλο το 24-ωρο: 2114113000
Τηλ. κινητό: 6973456012